top of page
afvallen-afslanken.jpg

Heb jij genoeg van diëten, calorieën tellen, shakes, pillen, aerobics en noem maar op,.. om uiteindelijk toch weer terug te vallen in je oude patroon, waardoor het jojo-effect optreedt.

Het werkt allemaal wel, zolang je er maar mee bezig blijft, maar als je er mee stopt … vliegen de kilo’s er zo weer aan.
Dat patroon moet dus veranderen!

Laat  je onderbewustzijn het werk voor jou doen!

Want je wil bewust wel afvallen, en probeert er dan ook van alles aan te doen, maar jouw onderbewustzijn denkt daar nu nog anders over!                                                                                          Je hebt je zelf ooit geleerd dat je graag snoept! Dat je gaat eten als je emotioneel bent, of dat je gewoon door eet terwijl je eigenlijk al voldaan bent!

Doordat je dat gedrag bleef herhalen is je onderbewustzijn het gaan zien als iets dat goed voor jou is. Ze neemt je het werk uit handen door ervoor te zorgen dat je, zonder dat je er hoeft bij na te denken,  dit gedrag blijft behouden.

Samen bekijken we wat de reden van jouw overgewicht is, en dragen dan, met directe hypnose, jouw onderbewustzijn namens jou op om daar mee te stoppen! We geven het als het ware een andere taak: er voor zorgen dat je op een gezond gewicht gaat komen. En jouw onderbewustzijn gaat er alles aan doen om dat doel te bereiken!  Je zult bijvoorbeeld vanzelf minder trek hebben, je eetgewoonten veranderen of meer gaan bewegen, je spijsvertering of schildklierwerking kan gaan veranderen. Het kan van persoon tot persoon verschillen, maar het doel blijft hetzelfde: op een zo gezond en snel mogelijke manier naar dat gezonde gewicht komen en er op blijven!

En natuurlijk zul je er zelf ook wat voor moeten doen … en laten … maar als je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn zitten, gaat dat allemaal bijna als vanzelf!

Meestal voldoen 1 tot 3 sessies voor een goed resultaat, maar dat kan uiteraard van persoon tot persoon verschillen.

Voor personen met een BMI hoger dan 30 of die meer dan 10 kilo willen afvallen bieden wij ook de virtuele maagband aan.

Afspraak maken

Voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak.

angelique@hypnosepraktijk-bergeijk.nl

Hypnosepraktijk Bergeijk

Dr Rauppstraat 22

5571CG Bergeijk

Bedankt voor de inzending!

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page