top of page

Integral Eyemovement Therapy (E.R.T.)

Wat is E.R.T.?

E.R.T. is de nieuwste en meest geavanceerde vorm van neurotherapie en een zeer effectieve techniek om  het onderbewustzijn, jouw “mentale computer”, te her-programmeren.

 

E.R.T. is een actieve vorm van hypnosetherapie waarbij cliënt en hypnotiseur nauw als een team samenwerken om zo tot de gewenste oplossing te komen.

 

Met E.R.T. kunnen “programma’s” die de oorzaak zijn van negatieve automatismen zoals o.a. angsten, verslavingen, ongewenste gewoontes of emoties en zelfs fysieke klachten uit jouw “mentale computer”  verwijdert worden en vervangen door nieuwe positieve programma’s die in jouw voordeel werken.

 

Bij E.R.T. wordt je in een staat van geconcentreerde aandacht gebracht, terwijl de frequentie van je hersengolven- en activiteiten sterk is verlaagd. Oftewel : in hypnose!

E.R.T. is ontwikkeld door Tom Silver, Tom is een in de USA zeer vooraanstaande  psycholoog en neuro-wetenschappelijke hypnotherapeut die tijdens zijn carrière veel wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar hypnose en de mogelijkheden ervan.

Tom is de grondlegger van de United States Board of Clinical Hypnosis  (USBCH)

 

Gerard is door Tom Silver opgeleid en door de USBCH gecertificeerd .

Bekijk hier de website van Tom Silver

uitreiking Tom Silver.jpg

Voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak.

Hypnosepraktijk Bergeijk

Dr. Rauppstraat 22,

5571CG Bergeijk

Tel.: +31 (0) 497 571583

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page