top of page

Het Simpson Protocol

Wat is het Simpson Protocol®?

Het Simpson Protocol® is een unieke vorm van hypnotherapie die is ontwikkeld door de Canadese Ines Simpson.

Het Simpson Protocol is iso9001 gecertificeerd

De methode is zeer zowel discreet als holistisch.

Holistisch wil zeggen dat er gewerkt wordt op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau.

Discreet wil zeggen dat de hypnotherapeut niet precies, of zelfs helemaal niet, hoeft te weten wat het probleem is en de oorzaak er van. Het is een zachte en liefdevolle manier waarbij gewerkt wordt in een diepe trancestaat,

 

In deze diepe trancestaat wordt contact gemaakt met je "hoger bewustzijn", het allesomvattende en wetende deel in jou.

De communicatie tussen jou (je hoger bewustzijn) en de therapeut verloopt via vingersignalen, zodat je ook bijna niet hoeft te praten.

 

Met dit protocol kunnen de diepste trauma's worden opgespoord en geneutraliseerd worden, alles wat met het probleem verbonden is, of er invloed op heeft, wordt losgekoppeld en losgelaten.

 

De hypnotiseur begeleid enkel het proces om het probleem, wat het ook mag zijn, op te lossen. Maar jij (je hoger bewustzijn) doet zelf het werk. Zo blijven zowel het, mogelijk oordelend en/ of sturende, eigen bewustzijn en dat van de hypnotiseur uit het proces. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier.

 

Het Simpson Protocol is voor zowat elk probleem in te zetten. Ook voor lichamelijke problemen, aangezien het zelfhelende vermogen kan worden aangesproken.

 

Hoewel het protocol ook op spiritueel niveau werkt, hoef je niet spiritueel of hooggevoelig te zijn, ik ben dat ook niet. Maar er moet ook geen weerstand zijn tegen spiritualiteit, want in dat geval kan het gebeuren dat jouw bewustzijn de sessie blokkert. Immers, ook in hypnose ben je je bewust van alles wat er gezegd wordt en wat er gebeurd.

Je kunt misschien wel denken dat het allemaal te zweverig is, of te vaag, dat je e niet in gelooft of dat dit niet voor jou werkt.

Maar je kunt er ook voor kiezen je gewoon open te stellen en te ervaren wat het voor jou kan doen. Als jij die keuze maakt, geef jij jezelf de mogelijkheid om op de diepst mogelijke niveaus heling te geven aan je issue(s). Onze ervaring is dat cliënten, die voor deze therapievorm kiezen en zich daaraan over geven, het zonder uitzondering als bijzonder effectief, intens en positief ervaren.

 

Zelf heb ik het protocol al vaak ingezet bij allerlei issues, met hele mooie resultaten.

Ook heb ik het met succes ingezet bij cliënten met zeer gecompliceerde issues zoals bijv. CVS/ME en angststoornissen die echt al alle mogelijke therapievormen hadden ondergaan die niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Omdat het Simpson Protocol zo veel omvattend is duren de sessies doorgaans langer dan onze andere hypnosesessies. U moet rekenen op 2 tot 2,5 uur, daarom kunnen deze ook uitsluitend voor innovatie de avonduren worden geboekt. We rekenen hiervan ook een iets hoger tarief. Dit kunt u terugvinden bij info en tarieven

Afspraak maken

Voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak.

Dr. Rauppstraat 22

5571CG Bergeijk

Tel.: +31 (0) 497 571583

  • Facebook

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page