top of page

Sporthypnose is één van de best bewaarde geheimen in de topsport!

Wil jij ook op de meest natuurlijke manier een voorsprong op je tegenstander en je lichaam, wilskracht, concentratie, focus, beleving, optimisme en alle andere interne factoren optimaliseren?

Wil jij ook op de meest natuurlijke manier een voorsprong op je tegenstander en je lichaam, wilskracht, concentratie, focus, beleving, optimisme en alle andere interne factoren optimaliseren?

Kies dan voor de sporthypnose om nog beter te worden en volledig “in je flow” te komen!

De prestatieverschillen tussen twee topsporters is slechts voor 20% afhankelijk van de fysieke kwaliteiten van deze topsporters en voor 80% psychisch. De training en voorbereiding kunnen perfect zijn geweest, het lichaam in topconditie en de omstandigheden ideaal….. En dan komt het toch aan op ‘de vorm’, die bepalend is voor winnen of verliezen.

Soms heeft de sporter “mentale blokkades” , te denken aan faalangst, bepaalde tegenstanders die verhinderen dat de sporter in zijn meest vermogende staat terecht komt of oude blessures, die in bepaalde situaties de concentratie kunnen verstoren. Deze dienen opgespoord en opgelost te worden.

Nieuwe technieken kunnen 10.000 keer ! sneller aangeleerd worden met een speciale hypnose techniek. Het uiteindelijke doel is om jou in “de Flow” te krijgen voor een maximale prestatie. In ‘De Flow’, in ’De Zone’. Deze toestand kun je trainen zodat je deze op de juiste momenten kunt ervaren. Maar nog mooier ….. in hypnose kun je deze direct installeren in je systeem!


Sporthypnose – fysiek met mentaal verbinden

​Door middel van het trainen van het onderbewustzijn (die plek waar alle automatismen / patronen liggen opgeslagen) kan een atleet leren om het maximale uit zichzelf te halen zodat zijn technisch‐tactische kwaliteiten nog beter tot zijn recht kunnen komen. Dat zorgt voor verbetering van prestaties c.q. resultaten.

De centrale begrippen daarbij zijn Motivatie, Zelfvertrouwen, Stressbestendigheid, Concentratie en Emotionele controle.

Er is een lange geschiedenis van toepassing van hypnose in de sport echter niet iedereen wil zich wagen aan het naar buiten toe treden vanwege de nog steeds “bijzondere” ideeen die bestaan over hypnose. Ook in Nederland zijn er al veel sporters geweest die zich door middel van sporthypnose hebben verbeterd.

Misschien voelt het toch een beetje als cheaten? Sporthypnose is echter helemaal natuurlijk, drugsvrij en 100% legaal.

Er bestaan talloze bewijzen in de (top)sportpraktijk dat tactisch-technische eigenschappen en conditie alleen niet voldoende zijn om je als sporter voortdurend te blijven verbeteren en steeds betere resultaten te kunnen boeken. Het mentale aspect blijkt de belangrijkste factor te zijn die een atleet helpt om de eigen potentie in zijn sport maximaal te vergroten.

Sportpsychologie bestudeert de invloed die dat mentale aspect uitoefent op het leveren van de gewenste sportprestaties. Als ondersteuning daarbij bestaat er een praktijkgericht systeem van sportpsychologische/ hypnosetechnieken ter verbetering van mentale vaardigheden. Deze sportpsychologische / hypnosetechnieken worden gebruikt als aanvulling op het trainingsschema.

Er zijn zowel individueel als ook groepsgericht zoveel mogelijkheden om Lichaam- en wilskracht, pure focus, uiterste concentratie, balans, intentie, snelle revalidatie, optimisme, teambuilding, winnen en bijvoorbeeld snel herstel te kunnen bewerkstelligen.

Belangrijk te weten is wel dat je er rekening mee houdt, dat sporthypnose van een talentloos sporter niet een super atleet kan maken die meedraait op het hoogste niveau. De hypnose zal de aangeboren talenten, kwaliteiten en competenties versterken en maken dat je verder kunt komen dan dat je eerder voor mogelijk hield.

Sporthypnose voorziet in de vraag om snel, direct en doelgericht jouw carriëre een boost te geven.

Afspraak maken

Bedankt voor de inzending!

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page