top of page

De virtuele maagband.

Heb jij alles al geprobeerd maar lukt het je maar niet om van die overtollige kilo’s af te komen?

Heb je genoeg van diëten en het jojo-effect? Dan kan de virtuele maagband dè oplossing voor jou zijn!

Ontdek de kracht van de virtuele maagband, een innovatieve behandeling die onder hypnose wordt toegepast. Het onderbewustzijn reageert alsof er een fysieke maagband is geplaatst, wat resulteert in een sterk verminderde eetlust en een sneller verzadigingsgevoel.
Met de virtuele maagband geniet je van de voordelen van een fysieke maagband zonder de operatie en bijbehorende risico's.
Dit programma biedt een holistische benadering van gewichtsverlies, gericht op het herwinnen van controle over je eet- en drinkgewoonten. In slechts 5 sessies verspreid over een periode van 10 tot 12 weken ervaar je een levensveranderende transformatie.

Sessie 1 omvat een uitgebreid intakegesprek waarin de procedure wordt uitgelegd en de oorzaken van overgewicht worden besproken. Naast een eerste hypnosesessie om eetgedrag aan te pakken, wordt ook een initieel gewicht vastgesteld.

Sessie 2 omvat een evaluatie en de plaatsing van de virtuele maagband tijdens een hypnosesessie.

Sessie 3 omvat een evaluatie en versterking van de maagband, waarbij aanpassingen indien nodig worden aangebracht.

Sessie 4 omvat een evaluatie, gewichtscontrole en fine-tuning van eetgedrag, inclusief een thuissessie in MP3-formaat voor dagelijkse ondersteuning gedurende 30 dagen.

Sessie 5, gepland 2 tot 3 weken na de vierde sessie, biedt persoonlijke hypnose ter ondersteuning van een optimaal resultaat. Hier wordt extra aandacht besteed aan het omgaan met verleidingen en het maken van gezonde keuzes.
Alle sessies worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. De virtuele maagband is ideaal voor mensen die 10 kilo of meer willen afvallen.

Dit uitgebreide programma wordt aangeboden voor slechts 599,00 Euro, waarmee je investeert in een blijvende verandering naar een gezonder en gelukkiger leven.

Voor personen die minder dan 10kg willen afvallen adviseren we onze hypnoslank sessies.

Afspraak maken

Hypnosepraktijk Bergeijk 

Dr. Rauppstraat 22

5571CG Bergeijk

Tel.: +31 (0) 497 571583

Bedankt voor de inzending!

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page