top of page
P1000118.jpg

Oldpain2Go

Logo-2020-CertPrac-Facebook-Header-copy-

Pijn

Bij een oude chronische pijn, waar medisch gezien geen reden meer voor is, of waar niets aan kan worden gedaan, behalve pijnmedicatie of er mee leren leven, kan OldPain2Go de oplossing zijn.

Pijn is een bericht van ons lichaam. Het vertelt dat er iets met ons lichaam aan de hand is, waar zorg aan besteed dient te worden. Het begint vaak als een ongemakkelijk gevoel, dat overgaat naar vervelend en dan naar pijn. En als je er dan  nog niets aan doet wordt het steeds erger totdat het zo erg is dat je er wel iets aan moet doen.   Zodra de juiste diagnose is gesteld en er is gedaan wat moet, of tenminste wat mogelijk is,  kan het lichaam beginnen met herstellen.

De pijn wordt minder en is normaal al helemaal weg voordat het lichaam volledig hersteld is.

Er is nu weer plaats voor nieuwe berichten, mocht dat nodig zijn. Die worden niet gemaskeerd door een oude pijn, dus als er zich een nieuwe pijn voordoet weten we dat meteen. Nieuwe pijn is nuttig!

Soms heeft de medische zorg geen gepaste oplossing of blijft, ook na de juiste behandeling en de nodige rust en genezing,  de pijn geheel of gedeeltelijk aanwezig of komt telkens kort- of langdurig terug.

In feite geeft ons lichaam een bericht dat al lang bekend is en waarvoor zelfs al de nodige stappen ondernomen zijn. De boodschap is al lang aangekomen, er is geen noodzaak meer voor! Oude pijn is oud nieuws!

Dit is wanneer OldPain2Go kan helpen –  zelfs wanneer niets anders helpt.

Oldpain2Go is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke kennis van  hoe het brein informatie verwerkt en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.

Pijn is een complexe calculatie  van het brein om een gepast bericht te sturen naar dat lichaamsdeel waar zorg nodig is.

Als één van de weinige door  Steven Blake, de ontwikkelaar van OP2G, zelf getrainde OldPain2Go practitioners in de BeNeLux, kan en mag ik U helpen door na te gaan of dat bericht nog wel actueel is. Uiteraard kunnen ook wij geen enkele garanties geven, maar uit ervaring mogen we zeggen dat de sessie meestal eindigt met vermindering en vaak zelfs geheel uitschakelen van de oude pijn.

Oldpain2Go is een veilige en heel vaak zeer effectieve methodologie, toepasbaar op bijna elke vorm van medisch gediagnosticeerde chronische pijn,  met wat voor oorzaak dan ook.  Zolang er maar geen dringende (medische) reden meer is om de pijn te handhaven.

Zoals bijvoorbeeld artrose, reuma, artritis, fibromyalgie, overbelastingspijn, PDS, CVS, migraine, hernia en geknelde zenuwen, hielspoor , na-operatiepijn, gescheurde of verrekte kruis of enkelbanden enz.  

Het werkt helaas niet bij iedereen, maar als je ècht van je pijn af wil komen en het proces begrijpt heb je een geweldige kans op vermindering of zelfs totale verwijdering van je oude pijn!

Je hoeft er niet in te geloven – zelfs voor ons zelf is het, telkens als iemand hier in pijn binnenkomt en met veel minder of zelfs zonder pijn naar buiten gaat, haast niet geloven !

Maar we hebben het ondertussen gelukkig al vaak mogen meemaken.

Je moet wel echt de pijn willen loslaten!

Bij fibromyalgie en CVS graag eerst dit lezen!


Onze doelstelling is zo veel mogelijk mensen van onnodige pijn af te helpen.

Wat heb jij te verliezen …  behalve je pijn?


Uitgebreidere info en tientallen videorecensies vindt u op  http://oldpain2go.com 

Vraag vooraf vrijblijvend info, we kijken bij iedere aanmelding of we kans zien om U te helpen. Als dat niet zo is laten we u ook niet komen.

Afspraak maken

Voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak.

Hypnosepraktijk Bergeijk

DR. Rauppstraat 22

5571CG Bergeijk

Tel.: +31 (0) 497 571583

  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page