top of page

Integral Eyemovement Therapy

Wat is IEMT?

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy en deze methode heeft inmiddels de reputatie om vaak snel en blijvende resultaten te creëren als gaat om klachten gerelateerd aan angst, fobie en wanneer mensen om niet verklaarbare redenen vaak emotioneel worden in bepaalde situaties.
IEMT is, net zoals EMDR en BLast Technique,  een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de gevoelsmatige sensaties (emoties) die passen bij angst, fobie of de ongewenste emoties bij bepaalde situaties te verminderen of te laten verdwijnen

Logo-02-Holland-rgb.jpg

IEMT biedt in veel gevallen een goed resultaat wanneer je hebt te maken met traumatische beelden die je angst of andere nare gevoelens geven of wanneer je last hebt van terugkomende negatieve gevoelens (depressie, futloosheid of geestelijke vermoeidheid). IEMT kan je dan helpen om de nare gevoelens te neutraliseren of om te zetten in betere gevoelens. Immers een ander en beter gevoel zorgt vaak dat je ook beter met situaties kun omgaan.

EMT voor volwassenen
IEMT is goed te gebruiken bij oa: angst, depressie, trauma, fobieën, persoonlijke ontwikkeling, stress, verliesverwerking, verslaving, lichamelijke klachten (emoties die vastzitten), PTTS, negatief zelfbeeld, burnout of andere negatieve emoties. IEMT kan dan helpen om de nare gevoelens te laten verminderen of te laten verdwijnen.
IEMT werkt snel en effectief.

IEMT voor kinderen
Kinderen met angstige emoties kunnen belemmerd worden om voluit te leven.
Wat kan IEMT voor een kind betekenen? De negatieve emoties krijgen een plek en zijn niet meer belangrijk. Waardoor het kind weer toe komt aan zijn ontwikkeling. IEMT is bij kinderen goed te gebruiken bij oa: hooggevoeligheid, slecht slapen, angst, overactief, concentratieproblemen, bedplassen, emoties niet op een goede manier kunnen uiten en andere gerelateerde angst problemen.

Door IEMT te combineren met Hypnose hebben wij er een krachtige tool bij, die het mogelijk maakt om snel en veilig af te rekenen met o.a. de boven genoemde klachten.

IEMT voor angsten, stress en depressie

Afspraak maken

Voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak.

Hypnosepraktijk Bergeijk

Dr. Rauppstraat 22,

5571CG Bergeijk

Tel.: +31 (0) 497 571583

Bedankt voor de inzending!

De oplossing zit in je zelf!

bottom of page